Anji Guyou Mebel MChJ, Ltd
call us on: +86-572-5132456
о нама
Bosh sahifa > о нама

Гуyоу су намештај Цо., Лтд налази се у провинцији Баисхуиwан индустрија зона, Ањија округа, Дћућанг. Наша компанија има више од 18 година искуства у развоју и производњи канцеларијских столица. Смо започели међународне трговине у јулу 2012.

Фабрика покрива више од 5 000 квадратних метара, постојеће садног више од 3 000 квадратних метара, 3, 00 квадратних метара пријемна просторија. Наша компанија је модерна подухват које прикупљају столицу истраживања, искористити, производити услуге дистрибуције и продаји заједно. Имамо професионалне инжењер, менаџери продајног тима и много квалификованих радника и годишња производња је 100 000 пцс.

Компанија инсистира на анонимних "људи је навијају, искрено и вера је база," д у зависности од стоји добар кредит који је подешен у социјалном све кругове да бисте креирали производе високог ранга. Високог квалитета производа у услузи, трансценденталан квалитета, високог ранга техника, пољски производ опреме, црацкајацк људи и строга квалитета у управљању принципи су све фондације сталног развоја компаније. Компанија стално побољшање не само у техника, али и у квалитету. Верујемо да је одличан квалитет је корен вецни потенцијалног клијента.

Contact Us

Anji Guyou Mebel MChJ, Ltd

Qo'shish: Baishuivan sanoat parki, Tianhuangping shahri, Anji tumani, Zhejiang, Xitoy (Xalq Respublikasi).

Tel: + 86-0572-5132456

Faks: + 86-0572-5132234

URL: http: //www.chairoem.com

Email: yongqinggu@chairoem.com

Copyright © Anji Guyou Mebel MChJ, Ltd