о нама
Дом > о нама

Гуyоу су намештај Цо., Лтд налази се у провинцији Баисхуиwан индустрија зона, Ањија округа, Дћућанг. Наша компанија има више од 18 година искуства у развоју и производњи канцеларијских столица. Смо започели међународне трговине у јулу 2012.

Фабрика покрива више од 5 000 квадратних метара, постојеће садног више од 3 000 квадратних метара, 3, 00 квадратних метара пријемна просторија. Наша компанија је модерна подухват које прикупљају столицу истраживања, искористити, производити услуге дистрибуције и продаји заједно. Имамо професионалне инжењер, менаџери продајног тима и много квалификованих радника и годишња производња је 100 000 пцс.

Компанија инсистира на анонимних "људи је навијају, искрено и вера је база," д у зависности од стоји добар кредит који је подешен у социјалном све кругове да бисте креирали производе високог ранга. Високог квалитета производа у услузи, трансценденталан квалитета, високог ранга техника, пољски производ опреме, црацкајацк људи и строга квалитета у управљању принципи су све фондације сталног развоја компаније. Компанија стално побољшање не само у техника, али и у квалитету. Верујемо да је одличан квалитет је корен вецни потенцијалног клијента.